صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

جمعه از ساعت 12:30 به مدت 30 دقیقه

رادیو اقتصاد در برنامه "سفره ایرانی"جمعه 26 مرداد ماه، به سراغ استان کردستان و معرفی ظرفیت های غذایی استان می رود.

به گزارش رادیو اقتصاد؛ کوروش قادری رییس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان سنندج، پرشنگ فاطمی کدبانوی کردستانی در برنامه فردا در خصوص استان کردستان و معرفی ظرفیت های غذایی استان صحبت می کنند.

معرفی فرهنگ غذایی استان و شهرها و مناطق مختلف استان، پا سفره ایی ها، غذاها، نان ها، شیرینی ها ی محلی، معرفی یه آش محلی مربوط به مناطق مختلف کشور، فرهنگ دم نوش ها یا سرد نوش ها از دیگر موضوعات عنوان شده در این برنامه می باشد.

برنامه "سفره ایرانی" کاری از گروه کشاورزی به تهیه کنندگی لیلا امید یگانه جمعه ها ساعت 13:30 به مدت 25 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود.

مرتبط با این برنامه

  • ویژگی های غذای سالم

  • استان هرمزگان و تنوع غذایی استان

  • جشنواره غذاهای دریایی استان هرمزگان

  • جشنواره شیرینی استان همدان

  • جشنواه سفره ایرانی استان همدان

  • جشنواره غذاهای گیاهان خوراکی استان کردستان

  • جشنواره بین المللی غذاهای کشور های جاده ابریشم (اکو)

  • جشنواره ملی آش در استان زنجان

  • معرفی فرهنگ غذایی استان ایلام

  • فرهنگ غذایی استان آذربایجان شرقی (قسمت دوم)