صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

یكشنبه، سه شنبه و پنج شنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

رادیو اقتصاد در برنامه "ارمغان طبیعت" یکشنبه 29 مهرماه، ویژگی های گوشت بوقلمون را خدمت شما شنوندگان محترم توضیح خواهد داد.

به گزارش رادیو اقتصاد؛ پیام احمدی تولید کننده نمونه بوقلمون و رئیس هیأت مدیره تعاونی صنعت بوقلمون ایران در برنامه فردا راجع به ویژگی های گوشت بوقلمون صحبت خواهد کرد.

از لحاظ پروتئین و چربی، انواع غذا، میزان آشنایی مردم با گوشت بوقلمون، طعم ، گرمی و سردی گوشت از لحاظ طب سنتی، مقایسه با سایر گوشت ها و ... از دیگر محورهای موضوعی این برنامه می باشد.

برنامه "ارمغان طبیعت" کاری از گروه کشاورزی، به تهیه کنندگی الهام مصطفوی روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود.

مرتبط با این برنامه

  • معرفی محصولات شترمرغ

  • مدیریت تغذیه شتر مرغ

  • جوجه کشی شترمرغ

  • توصیه های کاربردی جهت آغاز پرورش شتر مرغ

  • ابهام در آینده مشاغل دامپروری ایران!

  • چشم انداز صنعت پرورش بز

  • اصلاح نژاد بزها

  • بررسی مسائل مربوط به بهداشت و درمان بز

  • بیان نکاتی در خصوص تغذیه بز

  • بز عامل تخریب مراتع نیست