صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

یكشنبه، سه شنبه و پنج شنبه از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه

رادیو اقتصاد در برنامه "ارمغان طبیعت" یکشنبه 29 مهرماه، ویژگی های گوشت بوقلمون را خدمت شما شنوندگان محترم توضیح خواهد داد.

به گزارش رادیو اقتصاد؛ پیام احمدی تولید کننده نمونه بوقلمون و رئیس هیأت مدیره تعاونی صنعت بوقلمون ایران در برنامه فردا راجع به ویژگی های گوشت بوقلمون صحبت خواهد کرد.

از لحاظ پروتئین و چربی، انواع غذا، میزان آشنایی مردم با گوشت بوقلمون، طعم ، گرمی و سردی گوشت از لحاظ طب سنتی، مقایسه با سایر گوشت ها و ... از دیگر محورهای موضوعی این برنامه می باشد.

برنامه "ارمغان طبیعت" کاری از گروه کشاورزی، به تهیه کنندگی الهام مصطفوی روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود.

مرتبط با این برنامه

  • زنجیره تامین محصولات پروتئینی

  • استفاده از زیست فناوری در تغذیه دام و طیور

  • سرعت رشد صنعت مرغداری با تکنیک های جدید

  • خودکفایی در گوشت گاو با پرورش گاوهای دو منظوره

  • استان خوزستان یکی از قطب‌های پرورش ملکه زنبور عسل

  • بررسی وضعیت صنعت تولید مرغ گوشتی در شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری

  • برنج های رنگی خاصیت دارویی دارند

  • ویژگی های محل مناسب برای احداث استخر پرورش ماهی گرمابی

  • بایدها و نبایدهای پرورش گاوهای دو منظوره

  • روش های پرورش ماهیان گرمابی