صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مشاور رئیس اتاق تهران در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی گفت: قیمت گذاری دستوری در صنعت غذایی قابل توجیه نیست، چون این رویه نیاز جامعه به محصولات غذایی با کیفیت و قیمت مناسب را به چالش می‌کشد.

به گزارش خبرگزاری آریا، «شاهرخ ظهیری» در مصاحبه با رادیو اقتصاد؛ نظام قیمت گذاری دستوری را مقصر اصلی کاهش کیفیت تولید در کشور دانست و افزود: چنین رویه‌ای در هیچ نقطه‌ای از دنیا سابقه ندارد.

وی اظهارداشت: قیمت گذاری دستوری و انحصاری محصولات غذایی علاوه بر اینکه مخل بازار رقابتی و قوانین موجود برای رقابتی شدن بازار کالا‌ها و خدمات است دست تولید کنندگان را برای عرضه مواد غذایی با کیفیت درجه یک و مطابق با استانداردهای روز دنیا می‌بندد.

مشاور رئیس اتاق تهران در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی با بیان اینکه تولید کیفی بر پایه رقابت شکل می‌گیرد، گفت: قیمت گذاری دستوری محصولات غذایی ضمن کاهش کیفیت این اقلام مانعی جدی در مسیر رقابت پذیری صنعت غذاست.

وی افزود: قیمت گذاری دولتی در صنعت غذا به نفع اقتصاد کشور، مصرف کنند گان و اصول رقابت پذیری بازار نخواهد بود.

ظهیری در ادامه قیمت دستوری را مشکل جدی صنعت غذا دانست و اظهارداشت: غذا عرضه و تقاضاست، تولیدکننده محصول کشاورزی را خریدار می‌کند و سازمان حمایت برای تولیدات قیمت تعیین می‌کند که این قیمت دستوری مانع اشتغال و صادرات است.

مرتبط با این خبر

  • ثبات قیمت نشانگر امنیت اقتصادی

  • پرداخت حقوق کارگران هفت تپه تا24 ساعت دیگر

  • وضع عوارض صادراتی برای کنترل ارزان فروشی

  • لزوم ادغام شرکت های کشتیرانی

  • ثبات قیمت نشانگر امنیت اقتصادی

  • صنعت نوغانداری نیازمند حمایت بیشتر

  • هزینه تولید در ایران بسیار بالاست

  • پرداخت حقوق کارگران هفت تپه تا24 ساعت دیگر

  • شاخص بورس بر مدار نزولی

  • وضع عوارض صادراتی برای کنترل ارزان فروشی