صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مشاور رئیس اتاق تهران در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی گفت: قیمت گذاری دستوری در صنعت غذایی قابل توجیه نیست، چون این رویه نیاز جامعه به محصولات غذایی با کیفیت و قیمت مناسب را به چالش می‌کشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما «شاهرخ ظهیری» در مصاحبه با رادیو اقتصاد؛ نظام قیمت گذاری دستوری را مقصر اصلی کاهش کیفیت تولید در کشور دانست و افزود: چنین رویه‌ای در هیچ نقطه‌ای از دنیا سابقه ندارد.

وی اظهارداشت: قیمت گذاری دستوری و انحصاری محصولات غذایی علاوه بر اینکه مخل بازار رقابتی و قوانین موجود برای رقابتی شدن بازار کالا‌ها و خدمات است دست تولید کنندگان را برای عرضه مواد غذایی با کیفیت درجه یک و مطابق با استانداردهای روز دنیا می‌بندد.

مشاور رئیس اتاق تهران در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی با بیان اینکه تولید کیفی بر پایه رقابت شکل می‌گیرد، گفت: قیمت گذاری دستوری محصولات غذایی ضمن کاهش کیفیت این اقلام مانعی جدی در مسیر رقابت پذیری صنعت غذاست.

وی افزود: قیمت گذاری دولتی در صنعت غذا به نفع اقتصاد کشور، مصرف کنند گان و اصول رقابت پذیری بازار نخواهد بود.

ظهیری در ادامه قیمت دستوری را مشکل جدی صنعت غذا دانست و اظهارداشت: غذا عرضه و تقاضاست، تولیدکننده محصول کشاورزی را خریدار می‌کند و سازمان حمایت برای تولیدات قیمت تعیین می‌کند که این قیمت دستوری مانع اشتغال و صادرات است.

مرتبط با این خبر

  • صادرات برق با اولویت داخلی

  • تقاضای کاذب پریفرم کاهش یافت

  • اجرای تیر الکترونیک برای نخستین بار در ایران

  • میزان تاثیر سطح مالی خانواده ها در ازدواج

  • استراتژی های ورود به بازار

  • انواع هوش و کاربرد های آن

  • واکاوی نوع مواجهه و تعامل ایران با کشورهای حوزه‌ی منطقه‌ی چشم انداز در مسیر تحقق اهداف سند 1404

  • راهکارهایی جهت کاهش هزینه های سفر

  • بررسی طنز هزل و هجو در اشعار کار

  • فرهنگ غذایی استان آذربایجان شرقی (قسمت دوم)